دلیل ممنوعیت سرو آبنبات در هواپیما-راهبرد معاصر
ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور قاتل مأمور پلیس حکم قصاص گرفت؛ مردی که شهید حسینیان را با خودرو زیر گرفت ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران

دلیل ممنوعیت سرو آبنبات در هواپیما

 یکی از اصولی که سال های سال در پروازهای داخلی و بین المللی رعایت می شد و ارتباطی به شیوه پذیرایی ایرلاین ها هم نداشت، سرو آبنبات یا شکلات در هنگام ورود مسافران بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر به تازگی و در تمامی پروازهای داخلی و خارجی سرو آبنبات ممنوع شده و دیگر شما شاهد پذیرایی با آبنبات در هنگام پرواز نیستید.

اقدامی که صرفاً برای کاهش استرس سفر نبود بلکه یکی از دلایل پنهان آن جلوگیری از گرفتگی گوش در هنگام تیک آف بود، چرا که به طور طبیعی با فاصله گرفتن هواپیما از زمین، میزان غلظت اکسیژن هوا هم کم شده و همین امر باعث اختلال در مجاری تنفسی و ایجاد فشار در منافذ گوش می شود.

به همین جهت هم اگر تجربه سفر با هواپیما را داشته باشید حتماً با اوج گرفتن هواپیما و درست چند دقیقه بعد از پرواز، گرفتگی و درد در گوش هایتان را احساس کرده اید.

 خوردن شکلات یا آبنبات بزاق بیشتری را در دهان شما تولید می کند که قورت دادن آن، باعث کاهش گرفتگی در گوش ها هنگام پرواز می شود.

اما به تازگی و در تمامی پروازهای داخلی و خارجی این شیوه قدیمی ممنوع شده و دیگر شما شاهد سرو آبنبات در هواپیما نیستید.

خبرنگار گردشگری برنا برای پاسخ به چرایی این ممنوعیت از چند مهماندار در پروازهای داخلی و خارجی سوال کرده که همگی آن ها یک جواب مشخص داده اند: «سرو آبنبات safe (امن) نیست و با توجه به اینکه احتمال دارد هنگام تیک آف موجب خفگی مسافر شود، ممنوع شده است.»

اما سید جمال افصحی، مدیر روابط عمومی شرکت هواپیمایی آتا در گفت وگو با خبرنگار برنا در خصوص اینکه آیا در این باره به صورت رسمی ابلاغی صورت گرفته یا نه؟ گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تنها به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی به ما ابلاغ شد که سرو آبنبات و شکلات ممنوع است.

این در حالی است که کاپیتان عین الله اردشیری، کارشناس حمل و نقل هوایی این صحبت ها را بهانه های اقتصادی و عدم تمایل ایرلاین ها برای هزینه در این بخش عنوان کرد و گفت: سرو آبنبات یا شکلات به هنگام پرواز دلیل پزشکی دارد و عدم اجرای آن موجب «باروتروما» (آسیب به پرده گوش) مسافران می شود.

وی افزود: بحث کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی اصلاً پذیرفته نیست چرا که آبنبات و شکلات در بسته بندی قرار گرفته و امکان تماس با دست و انتقال آلودگی به آن وجود ندارد.

در هر صورت شما باید بدانید که از این به بعد پس از سوار شدن به هواپیما یا باید آدامس و شکلات به همراه خود داشته باشید و یا مشکل گرفتگی گوش خود در پرواز را با راهکار جایگزین برطرف کنید.

شما می توانید با دو انگشت شست و سبابه بینی خود را بسته و هوا را با دهان نفس کشیده و سپس با بستن دهان، هوا را به آهستگی به درون بینی خود بدمید تا جایی که یک صدای تقه را در گوش خود بشنوید. این کار به شما کمک می کند هوای اضافه از گوشتان بیرون برود. علاوه بر این با خمیازه کشیدن هم می توانید به باز شدن گوش خود در پرواز کمک کنید.

در مورد کودکان می‌توانید به آن‌ها نوشیدنی یا پستانک دهید که حالت بلعیدن به این طریق انجام شود./برنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار